SkillX - vaihtelua ja haastetta treeneihin

Tule testaamaan SkillX-tuntimme!

Vuonna 2021, elo-syyskuun vaihteessa Lehmuksella startasi Technogymin kehittämä toiminnallinen harjoittelumuoto SkillX. SkillX on vauhdikas tuntikonsepti, jossa yhdistyvät monipuolisilla cardio-laitteilla sekä toiminnallisilla treenivälineillä tehtävä harjoittelu. Vauhdikkaat, viikoittain vaihtuvat SkillX-tunnit tuovat treeniin sopivasti haastetta, puhumattakaan yhdessä treenaamisen ilosta.Ohjatut toiminnalliset tunnit kehittävät monipuolisesti suorituskykyä  voiman, ketteryyden, nopeuden ja kestävyyden osa-alueilla. Technogymin® innovoima, ainutlaatuinen  treenimuoto on on todella koukuttava!

POWER   Voimaharjoitteluun keskittyä tunti, jossa harjoitellaan muun muassa räjähtävää voimaa.

STAMINA Tunnilla keskitytään useiden lihasryhmien harjoittamiseen samanaikaisesti, joko tasaisella tahdilla tai intervalleissa. Tunti puskee treenaajaan pois omalta mukavuusalueelta ja mahdollistaa nopean kehittymisen.

SPEED    Tunnilla keskitytään parantamaan kiihtyvyyttä, askellusta, liikenopeutta ja kestävyyttä käyttämällä kohdennettuja harjoituksia ja niihin sopivia laittei.

AGILITY  Tunti keskittyy koordinaation kehittämiseen nopeiden vaihtojen ja erilaisten asentojen avulla. Tunti haastaa myös aivoja, kun on liikkeet vaihtuvat nopeasti.

 

Tervetuloa kehittämään kuntoa täysin uudella tavalla!