Pienryhmätunnit

Lehmus liikuttaa jokaista!

 

 • SKILLMILL™ CLASS TRAINING – harjoittelun uusi ulottuvuus
  SKILLMILL™ CLASS TRAINING – harjoittelun uusi ulottuvuus

  SkillMill™ on Technogymin® tuotekehityksen innovoima uudentyyppinen juoksumatto, joka mahdollistaa uuden tavan harjoitella, parantaa ja vahvistaa juoksun kannalta tärkeitä perusominaisuuksia. SkillMill™ antaa sinulle mahdollisuuden ja vapauden edetä asteittain perusliikkeistä spesifiseen juoksuharjoitteluun. SkillMill™ Class Training on puolestaa uusi ryhmäliikuntamuoto. SkillMill™ Class Training on ohjelmaratkaisu, joka tarjoaa sinulle uuden, turvallisen ja tehokkaan tavan yhdistää voiman, nopeuden, ketteryyden ja kestävyyden harjoittamisen eri välineillä. SkillMill™  Class Training on todellinen taitomylly, jossa fyysisten ominaisuuksien kehittäminen saa aivan uuden ulottuvuuden. 

   

 • TRX® - liikkeet haastavat koko kehon
  TRX® - liikkeet haastavat koko kehon

  TRX® -harjoittelu on uusin ja yksi tehokkaimmista treenimuodoista liikunta-keskuksessamme. Muualla maailmassa TRX®  on jo vakiinnuttanut asemansa sekä kunto- ja fitness-urheilijoiden että huippu-urheilijoiden kuten jääkiekkoilijoiden, hiihtäjien ja jalkapalloilijoiden harjoittelumuotona. TRX® on treenimuoto voiman, kestävyyden, tasapainon, liikkuvuuden sekä erityisesti keskivartalon tukilihasten ja kehon hallinnan kehittämiseen. TRX®:n antaa kaikille johdonmukaisen, hauskan ja tehokkaan tavan saavuttaa liikunnalliset tavoitteet - olitpa sitten vasta alkamassa kuntoilua tai treenannut jo vuosia.

 • OMNIA™ – Technogymin® uusin väline toiminnalliseen harjoitteluun
  Omnia™ on Technogymin laitteilla toteutettu kuntopiiri, joka kehittää monipuolisesti voimaa, kestävyyttä, tasapainoa, koordinaatiota ja nopeutta.

  Omnia  nimenä  viittaa siihen, mistä on kyse eli siinä on kaikki, mitä toiminnalliseen harjoitteluun tarvitset. Ohjatussa pienryhmässä harjoittelet turvallisesti ja monipuolisesti. Määrävälein vaihtuva, Technogymin tieteellisen osaston suunnittelema laadukas harjoitusohjelma takaa harjoittelijan edistymisen oli tavoitteena voiman, kestävyyden, tasapainon, koordinaation tai nopeuden kehittyminen. Mikä parasta, Omnian laadukkaat harjoitusvälineet ovat kaikkien kuntosaliasiakkaidemme vapaassa käytössä aina silloin, kun välineillä ei ole pienryhmää.

   

  Vuonna 2013 Technogym Omnia valittiin vuoden liikuntatuote -kandidaatiksi.

 • Kinesis™ Stations / Wall vapauttaa liikkumaan
  Kinesis-pienryhmäharjoittelulla kasvatat lihasvoimaasi ja parannat notkeutta ja tasapainoa tehokkaalla tavalla.

  KINESIS on kreikankielinen sana ja tarkoittaa liikettä. Laitteiden patentoitu FullGravity-teknologia mahdollistaa vastustetun vapaan liikkumisen kaikkiin liikesuuntiin. Tämän uuden teknologian ansiosta Kinesis-vastusharjoittelussa on saatu yhdistettyä perinteisten voimaharjoituslaitteiden ja toiminnallisten harjoitteiden edut: liikevastus tuntuu pehmeältä ja luonnolliselta liikkeiden kuormittaessa koko kehoa yksittäisen lihasryhmän sijaan.

  Suosittu KINESIS™-harjoittelu sopii kaiken ikäisille ja kaiken tasoisille kuntoilijoille. Monipuolisuutensa vuoksi se soveltuu erinomaisesti niin kuntoutukseen ja urheilun lajikohtaisiin harjoitteisiin kuin myös erityisryhmien tarpeisiin. Aloittamalla KINESIS™-harjoittelun koulutetun ohjaajan opastuksella saat laitteista parhaimman hyödyn.

  Kinesis-pienryhmäharjoittelulla kasvatat lihasvoimaa, parannat notkeutta ja kehität tasapainoa tehokkaalla, turvallisella, helpolla ja hauskalla tavalla.

 • ARKE™ – Kokonaisvaltaista kuntoilua ohjaajan opastamana
  Technogymin Arke on ratkaisu sinulle, joka haluat haastetta toiminnalliseen harjoitteluun. Arke-menetelmän harjoitteet parantavat koordinaatiokykyä, vakautta, tasapainoa, notkeutta ja ketteryyttä.

  ARKE™ TUNTIVAIHTOEHDOT

  Arke kiertoharjoittelu 45 min.
  Arke 60 min.

  Arken harjoitusvälineissä korostuu toiminnallisuuden ydinajatus. Technogymin Arke-metodin avulla tavoitteeseen ja päämäärään pääseminen on askeleen lähempänä. Käytettävät harjoitusvälineet luokitellaan neljään ryhmään värin, käyttötarkoituksen ja kuormitustason mukaan: sininen kuvastaa ketteryyttä ja tasapainoa, vihreä asentohallintaa ja vakautta, keltainen reagointia ja dynaamisuutta, ruskea asentokontrollia ja liikehallintaa.

  Pienryhmässä tai koulutetun ohjaajan opastuksella tutustut parhaiten Arken suomiin mahdollisuuksiin halutessasi haastetta harjoitteluun.

  Monipuolisuutensa ansiosta harjoittelumuoto sopii kaiken tasoisille ja ikäisille kuntoilijoille.

 • Erityisryhmät
  BORN TO MOVE™, Wellnes Fitness, Sydänryhmä, Golden Senior, Metabolinen erityisryhmä

  Eritysrymiämme ovat mm. BORN TO MOVE™, Wellnes Fitness, Sydänryhmä, Golden Senior, Metabolinen erityisryhmä.

  Tutustu pienryhmätuntien

  eritysryhmiin.